NY TIDS HEALING

HVAD ER NY TIDS HEALING?

Når jeg guider healing, er det i samarbejde med energien, jeg er derved katalysator for at healingen forgår.

Energien manifesterer sig, ligesom ved kanalisering, som Opstegne mestre, Gudinder, Ærkeengle, Stjerneenergier o.l. De eksisterer på et niveau hvor der kun findes lys, kærlighed og muligheder.

Det samme er også gældende her, som med kanalisering, med at du skal lægge dig og slappe af, og tage imod.

Healingen kan finde sted på mange planer energimæssigt, eksempelvis healing af dit indre barn kan ske samtidig med healing af dit hjerte o.l. og når der sker healing nu, healer man også fortiden og fremtiden, da tid ikke findes i en verden af energi. Alt er nu.

En del af det, kan du måske mærke fysisk i kroppen, og andet kan du måske se selv, og ellers bare nyde en dejlig ro og varme i kroppen.

Selvom du ikke mærker noget under hele healingen, sker det stadigvæk, og du skal bare slappe af og tage imod.

Jeg nævner undervejs hvilken manifesteret energi der kommer, det er ikke så vigtigt om du kender til dem, men det kan være meget rart at google dem efter, og se hvad de hver især står for. Det kan du gøre på www.spiritweb.dk.

Du er altid meget velkommen til at skrive til mig på min mail info@alternaliva.dk, hvis der er noget du har behov for at få uddybet.

HUSK! Drik godt med vand efter en healing, da du renser ud på mange planer.

HUSK! Du har din egen fri vilje, og det jeg kommer med er ren inspiration til dig, det er dit eget ansvar og valg, om du vælger at bruge det eller ej, og husk at bruge din skelneevne. Så tag det du kan bruge, og lad resten flyde videre. Vær også opmærksom på at det kan lande senere, da der ikke findes tid når det kommer til energi. Når du lytter til lydfilerne flere gange, kan det være du lægger mærke til nye ord, eller sætninger. Følg din intuition den er altid på rette vej.

Rigtig god fornøjelse!