KANALISERING

HVAD ER KANALISERING?

Kanalisering er budskaber, der bliver videregivet fra højere bevidsthedsniveauer igennem mig til dig, jeg er derved kanal for de budskaber der måtte komme.

Budskaberne kommer direkte ord for ord, lyd for lyd. Der kan også opstå pauser og gentagelser undervejs, de er en del af det, og noget du også skal have med, så det bliver ikke rettet til.

Alle mine lydfiler er Kanaliseret.

Energien kan eksempelvis manifesteres som Opstegne mestre, Gudinder, Ærkeengle, Stjerneenergier o.l. De eksisterer på et niveau hvor der kun findes lys, kærlighed og muligheder. Derved er budskaberne også af ren kærlighed, og til dit aller højeste bedste.

Ved kanalisering hentes informationen ”oppe fra”, hvor i eksempelvis clairvoyance henter jeg informationerne over dit energifelt.

Når jeg guider meditationen, er det derved i samarbejde med energien. Jeg fortæller, hvad jeg ser, og hvad der bliver sagt som beskeder undervejs. Alt du skal gøre er, at lægge dig ned, lukke øjnene og slappe af. Da beskederne er til dit højere selv, er det okay at falde i søvn undervejs. Du skal nok få alt den information, du har brug for alligevel.

Du skal endelig bare høre den, når du mærker, at du har brug for det.

Jeg håber, at det har gjort det lidt klarere hvad kanalisering handler om. Du er altid meget velkommen til at skrive til mig, på min mail info@alternaliva.dk, hvis der er noget du har behov for at få uddybet. Og ellers er der rigtig meget god information på nettet. Du kan læse om hvilke former energien eksempelvis kan manifestere sig som, så som Moder Maria, Buddha, Ærkeenglen Michael o.l., så som på siden www.spiritweb.dk

HUSK! Drik godt med vand efter en healing, kanalisering eller meditation, da du renser ud på mange planer.

HUSK! Du har din egen fri vilje, og det jeg kommer med er ren inspiration til dig, det er dit eget ansvar og valg, om du vælger at bruge det eller ej, og husk at bruge din skelneevne. Så tag det du kan bruge, og lad resten flyde videre. Vær også opmærksom på at det kan lande senere, da der ikke findes tid når det kommer til energien og universet. Når du lytter til lydfilerne flere gange, kan det være du lægger mærke til nye ord, eller sætninger. Følg din intuition, den er altid på rette vej.

Rigtig god fornøjelse!