HEALING MED DE ÅNDELIGE LÆGER

HVAD ER HEALING MED DE ÅNDELIGE LÆGER?

Når jeg healer med De Åndelige Læger, er jeg, som ved Ny Tids Healing, blot katalysator for at healing kan ske, og lægerne kan arbejde.

De åndelige læger, er sjæle der engang var inkarneret som mennesker, og har arbejdet som læger her på jorden. De har valgt at hjælpe menneskeheden fra den anden side. Der findes tusindvis, der bare venter på at hjælpe og heale os.

De Åndelige Læger, består af alle former for behandlere, åndelige læger, åndelige kirurger, åndelige fysioterapeuter, åndelige kranio sakral terapeuter, åndelige psykologer, åndelige energi terapeuter, der kommer det hold af "læger" som lige netop du har brug for, til at heale.

Jeg observerer det der foregår, og vil så vidt muligt beskrive det jeg får vist. De arbejder meget hurtigt, så det er ikke alt jeg som menneske kan opfange, men jeg vil gøre mit bedste, for at få så meget med som muligt. Det betyder, at alt bliver healet som der er brug for, også selv om jeg ikke fanger det.

I nogle af mine healing lydfiler, bliver det en blanding af Ny Tids Healing og Healing med De Åndelige Læger, det er hvor det passer ind og energien arbejder bedst for dig.

Du er altid meget velkommen til at skrive til mig på min mail info@alternaliva.dk, hvis der er noget du har behov for at få uddybet.

HUSK! Drik godt med vand efter en healing, da du renser ud på mange planer.

HUSK! Du har din egen fri vilje, og det jeg kommer med er ren inspiration til dig, det er dit eget ansvar og valg, om du vælger at bruge det eller ej, og husk at bruge din skelneevne. Så tag det du kan bruge, og lad resten flyde videre. Vær også opmærksom på at det kan lande senere, da der ikke findes tid når det kommer til energi. Når du lytter til lydfilerne flere gange, kan det være du lægger mærke til nye ord, eller sætninger. Følg din intuition den er altid på rette vej.

Rigtig god fornøjelse!