dōTERRA

DōTERRA er et verdensomspændende firma der forhandler ESSENTIELLE olier også kendt som ÆTERISKE olier. De producerer de lækreste produkter. Du kan godt glæde dig til en verden af dufte.

Personligt er jeg gået ind i dōTERRA for oliernes SUNDHEDS- og FØLSESMÆSSIGE FORDELE, og tænkte at jeg bare skulle dele dem med min nærmeste familie... men jeg er blevet bidt af dem, og jeg kan ikke lade være med at dele budskabet med alle jeg møder.

Derfor har jeg lavet denne side så du kan skrive dig op som medlem.

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål på info@alternaliva.dk.

Se HER hvordan du skriver dig op.

Du kan sagtens købe dōTERRAs produkter uden at være medlem, men så går du glip af de 25% rabat der er som medlem, og alle de andre skønne fordele.

Som WHOLESALE CUSTOMER (almindeligt medlem) får du:

  • Wholesale pris (25% rabat)
  • Ingen månedelig order behøves
  • Mulighed for at modtage 10-30%, af det fulde købs beløb tilbage i GRATIS produktpoint 
  • Kvalificeret til at modtage dōTERRA's GRATIS månedsprodukt

Når du skriver dig op hos dōTERRA, kan du vælge imellem at gøre det via et ENROLLMENT KIT (startpakke) eller betale et engangsbeløb på 25€. Jeg vil virkelig anbefale dig, at gøre det via et ENROLLMENT KIT, der kan du vælge hvilken startpakke du ønsker når du skriver dig op.

Jeg  valgte selv HOME ESSENTIAL KIT, da der er en DIFFUSER med, og pakken indeholder de ti mest anvendelige olier i 15 ml størrelse, til en rigtig god pris.

Du kan se de forskellige ENROLLMENT KITs HER.*

Udover at blive medlem af dōTERRA, så bliver du også en del at den meste hjertelige GRUPPE på facebook, som altid står klar med svar, inkl. de bedste filer og information om produkterne.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at skrive dig op, så kontakt mig endelig på info@alternaliva.dk eller send mig en SMS til 22 84 28 62, så ringer jeg dig op så snart jeg har tid.

*Der tages forbehold for ændringer fra dōTERRAs side.

 

Step by step, tilmeld mig til dōTERRA