1:1 FORLØB DEN INDRE ZEN

HVAD ER ET 1:1 FORLØB?Mit 1:1 forløb er skræddersyet til lige præcis dig!Ja det kan lyde lidt vildt, men det er det, fordi jeg kanalisere direkte budskaber og healing fra universet til dig inden energi du kommer med, til de blokader du har brug fir at få forløst og den støtte du har brug for lige nu og her.Den måde jeg arbejder med energien og min intuition på, skaber jeg rammerne for at alt kan ske, og at lige netop det du har brug for kommer til mig i vores sessioner.Jeg forbereder energien i rummet, energien i mig selv og sætter intentionen for at du må modtage alt til dit allerhøjeste bedste.De redskaber jeg har er stærke og givende, og de bringer kun det på banen der skal heales, ændres og fyldes op hos dig lige netop nu.Udover sessionerne står jeg til din rådighed i de 2 måneder dit forløb varer, til spørgsmål, støtte og guidning.Jeg hjælper dig med at komme fra det du er lige nu og ud på den anden side, mere glade, tilgivende og fuldt op af healing, gå-på-mod og kærlighed til dig selv.Du skal være klar på at tage ansvar, heale, komme videre, rumme dig selv, se andreledes på livet, dig selv og dine drømme.Du skal være klar på at rykke dig, du skal være klar til at bruge tid på dig selv og du skal være klar til at tage imod.Du skal være klar på at se livet med andre øjne.

“It’s in the eye of the beholder!” Det er så sandt, det er dine øjne, dit sind og dine overbevisninger der “ser” verden.

Er den god, hård, uretfærdig, lige til, stressende, givende, det er op til dig, og vi kan sammen skabe nye veje at gå til et mere givende og nydelses fuldt liv.Alt er gjort i omsorg, kærlighed og med respekt for din proces♥️Er du klar?

Forløbet kan foregå "face to face" på Østerbro eller ONLINE eller begge dele, det er op til dig og hvor du bor i landet.

Forløbet foregår over 2 måneder og består af:

  • 3 x 2 timer session bestående bl.a. af healing, personlig kanaliseret guidet meditation, kanaliseret budskaber og intuitiv samtale.
  • 1 opfølgende samtale
  • 1 personlig essentiel olieblanding i roll on efter første session, som bliver sendt hjem til dig.
  • Goodiebox med skønne gaver der skal hjælpe dig med at huske på selvomsorg i din hverdag.
  • Online eller telefonisk kommunikation under forløbet, så du aldrig føler dig alene i din proces.

Køb her