alternaliva rosa logo chakra hvid baggrund.jpg

HVAD ER DEN INDRE ZEN EVENT?

 

INFO TIL FACEBOOK LIVE: dette vare ca. en time, og ikke 2 1/2 time som beskrevet i teksten under, og da det er hjemme hos dig selv du er, vil der logisk ikke være te og snacks, bare så alle er med :) og vi kommer ikke ind på healing med de åndelige læger i denne omgang!!!!!!

 

Vi mødes til en helt igennem magisk aften, hvor det bare handler om for dig, at tage imod. Det bliver et lille intimt hold af kvinder. Alt du skal gøre er at tage behageligt tøj på, måske tage lidt ekstra tæpper og puder med, alt efter behov. Der er en yogamåtte og et tæppe til rådighed til hver af jer. 

Der vil være lidt snacks i pausen, samt te og vand.

DU FÅR:

  • 2 1/2 time i selskab med mig, og energien i en lille intim gruppe. Du bliver healet, og fyldt op påny med energi.
  • KANALISERET GRUPPE BUDSKABER (læs mere om Kanalisering HER!)
  • KANALISERET PERSONLIGE BESKEDER
  • GUIDET MEDITATION
  • NY TIDS HEALING (læs mere om Ny Tids Healing HER!)
  • HEALING MED DE ÅNDELIGE LÆGER

NB! Hvis du skulle bliver forhindret, får du ikke pengene retur, men kan give din billet videre til en anden, bare du skriver en mail til mig på alternaliva.love@gmail.com 

Rose DEN INDRE ZEN EVENT.png 

Anmeldelse af Den Indre Zen fra Kathrine Rasmussen

Jeg har været til Den Indre Zen. En fuldstændig magisk og kærlig aftendet smukkeste selskab med fokus på bare at være, at give slip og tage imod. Malene skaber rammen for et trygt fællesskab og guider på fineste vis med nærvær, omsorg og humor. Malene er som kanal og healer utrolig dygtig – energier og beskeder står lysende klart, og samtidig formår hun at skabe et ærligt rum, der rummer både grin og tårer. Fra start til slut følte jeg mig grebet, passet på og guidet. 

Den Indre Zen er en fantastisk investering i ens indre og i kontakten til det spirituelle felt – en investering, jeg til hver en tid vil gøre igen. Jeg tog fra aftenen med fornyet styrke, en dybere, spirituel indsigt og med en følelse af at fuldt opladt på tillid og i min energi. En stor gave, der rækker langt ud over en enkelt, magisk aften. Jeg sender mine kærligeste og bedste anbefalinger til Malene og Den Indre Zen.

alternaliva rosa logo chakra.jpg

HUSK! Drik godt med vand efter en healing, kanalisering eller meditation, da du renser ud på mange planer.

HUSK! Du har din egen fri vilje, og det jeg kommer med er ren inspiration til dig, det er dit eget ansvar og valg, om du vælger at bruge det eller ej, og husk at bruge din skelneevne. Så tag det du kan bruge, og lad resten flyde videre. Vær også opmærksom på at det kan lande senere, da der ikke findes tid når det kommer til energien og universet. Når du lytter til lydfilerne flere gange, kan det være du lægger mærke til nye ord, eller sætninger. Følg din intuition, den er altid på rette vej.

Rigtig god fornøjelse!

alternaliva rosa logo chakra hvid baggrund.jpg